Zonnepanelen

Bedrijf

Tegenwoordig zien veel ondernemers de economische voordelen van duurzaamheid in relatie tot milieuwetgeving en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Toch blijft het lastig en zien we vaak misverstanden ontstaan met betrekking tot de keuzes die men maakt als ondernemer. Voor veel ondernemers zijn duurzaamheid maatregelen met de daarbij behorende investeringen niet de core business. Duurzaamheid is een doel, maar financiële voordelen zijn daarbij even belangrijk. Duurzaamheid zien wij als een businesscase.  Het blijft vaak bij de techniek, maar het financiële voordeel en de economische voordelen op lange termijn worden vaak in beperkte mate meegenomen.

My Energy Partner helpt bedrijven bij het opzetten van een duurzaamheidsplan voor de lange termijn, waarbij futureproof een belangrijk issue blijft.
Niet iedereen heeft alle wijsheid in pacht, dus wij maken ook zeker gebruik van ons netwerk van specialisten op het gebied van juridische – , financieel economische- , organisatorische – en technische aspecten. Door het opstellen van een projectplan wordt er gekeken naar de haalbaarheid, want dit alles moet wel passen in de bedrijfsstructuur en de beschikbare middelen.

Uiteraard plaatsen wij voor u zonnepanelen, maar we beginnen bij het begin.
Of u nu 80 of 2000 panelen wilt plaatsen, we maken eerst uw businesscase.

Let the

Particulier

Zonnepanelen zijn hot op dit moment. Door de hoge stroomprijzen is de investering in zonnepanelen meestal in minder dan 5 jaar terugverdiend.
Wij willen uiteraard graag zonnepanelen verkopen, maar dan wel eerst een gedegen inventarisatie van uw situatie. Wat nu als u een systeem aanschaft en u wilt in de toekomst een accu, maar het blijkt dat uw omvormer daar niet geschikt voor is?
Futureproof is dan een belangrijk argument in uw keuze voor de installatie. Elk huis is anders.
Wij weten uit ervaring, dat wanneer u zich gaat oriënteren, u al snel “verdwaalt ” in het zonnepanelen bos. Vaak beschikt men niet over alle kennis en dan is het belangrijk, dat u een partij heeft die u een goed advies kan geven.  Kortom wij willen u helpen wegwijs te maken in het “zonnepanelen bos”. Maar daarnaast is het belangrijk dat u inzicht krijgt in de financieel economische aspecten op de lange termijn. U draagt bij aan de verduurzaming, die echt nodig is, maar u wilt er ook graag de besparingen inzichtelijk hebben.

Wij bieden verschillende systemen aan, waaronder systemen met micro omvormers ( bijvoorbeeld Enphase), maar ook net gebonden systemen.

My Energy Partner is ook  dealer van Autarco en dit Nederlandse bedrijf heeft zo zijn voordelen:
–  alle componenten van uw PV systeem van één fabrikant
–  een Nederlands bedrijf ( www.autarco.com)
–  unieke kWh opbrengstgarantie verzekert bij Loyd’s London.

Montage van de systemen wordt door gecertificeerde  monteurs verzorgd.
Deze monteurs zijn bekend met de meest strenge eisen ( Scope 12) en werken ook volgens de veilig werken eisen.
Er is altijd een elektricien bij aanwezig, die de installatie dezelfde dag aansluit.

Veiligheid.
Belangrijk aspect bij het instaleren van een PV systeem is de veiligheid voor u als klant.
De elektricien zal ook vooraf beoordelen of uw meterkast geschikt is om zonnepanelen op aan te sluiten. Dit betekent soms een extra investering , maar willen dat uw systeem aan de eisen voldoet, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw installatie. 

sun shine!

Heeft u vragen?

U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Schroom niet en stel u vraag……………………….

Vraag vandaag nog een offerte aan

Email :

info@myenergypartner.nl

Telefoon :

+31 (0) 6 83 777 115