Bedrijfsprofiel

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), ook wel duurzaam ondernemen, is al een redelijk ingeburgerd begrip in Nederland. Hoe kunt u dit nu invullen binnen Uw bedrijf en waar te beginnen? Dat zijn de vragen die wij vaak gesteld krijgen van onze klanten.

Als ondernemer bent u niet alleen meer afhankelijk van een gedegen financieel beleid, als het gaat om het voortbestaan van uw bedrijf, want het is noodzakelijk dat u een goed bedrijfsrendement combineert met bescherming van het milieu, de talenten benut van de medewerkers en een bijdrage levert aan de stabiliteit van de samenleving waarin u werkt. Deze activiteiten gaan dan meestal verder dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.

Onze missie: “Duurzaam ondernemen, zonder forse investeringen.”
Wij begeleiden u als ondernemer en om de eerste stappen te zetten richting MVO. Veel ondernemers verwachten dan forse investeringen, ofwel duurzaamheid kost geld, maar het kan echt anders!

Ook zonder dat de maatregelen om dit doel te verwezenlijken een aanslag op uw financiële middelen zijn, kunnen we met slimme besparingen en gedegen leaseconstructies er voor zorgen dat duurzaam ondernemen meteen een besparing oplevert. Dit heeft dan uiteraard een positieve invloed op uw bedrijfsresultaten.

Iedere ondernemer kan uitrekenen, dat bijvoorbeeld een netto besparing op uw energie levertarief van € 1.000 per jaar bij een bedrijfsmarge van 10%, € 10.000 omzet vertegenwoordigt.

My Energy Partner richt zich dan ook vooral op de energiekosten, als het gaat om de invulling van Duurzaam Ondernemen. Met een overstap naar een andere energie leverancier, LED verlichting, ons nieuwe Spanningsoptimalisatie systeem en Zonnepanelen kunnen we zorgdragen voor een grote stap richting Duurzaam Ondernemen. Laat u zich maar eens aangenaam verrassen over de positieve gevolgen voor uw bedrijfsresultaten, als we vrijblijvend en gratis onze besparingsscan hebben uitgevoerd.

Besparingsscan
Deze besparingsscan wordt kosteloos uitgevoerd, waarbij wij u ook een inkoopadvies presenteren.

  • Duidelijkheid voor u scheppen in “bespaarland”
  • Onafhankelijk vergelijken
  • Inkoopadvies
  • Uw besparingen zwart op wit


My Energy Partner bekijkt uw bespaarmogelijkheden en u kunt zich blijven concentreren op uw corebusiness.

Heeft u vragen?

U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Schroom niet en stel u vraag……………………….

Projecten van tevreden klanten

Vraag vandaag een offerte aan

Email :

info@myenergypartner.nl

Telefoon :

+31 (0) 6 83 777 115