LED Verlichting

Zakelijke LED verlichting

My Energy Partner levert, adviseert en installeert alleen aan de professionele ledverlichtingsmarkt, waardoor ons klantenbestand uitsluitend bestaat uit installerende bedrijven en wederverkopers.
Wij beheren het gehele proces vanaf import tot aan de klant waardoor wij exact weten wat er gebeurt.
Uiteraard zijn al onze producten voorzien van een CE logo en diverse andere certificaten zoals ROHS of LM-79/80.
De gemiddelde energiebesparing die behaald kan worden is 65%. Voor sommige producten kan dit zelfs oplopen tot 75%.

Alle door ons geleverde led producten hebben een minimale levensduur van 50.000 uur en 5 jaar garantie.
Een ledlamp is opgebouwd uit een groep van licht-emitterende diodes (leds).Een led kan veel meer uren licht geven dan een spaarlamp voordat hij kapot gaat. Van cruciaal belang bij een ledlamp is dat de warmte goed afgevoerd wordt. Gebeurt dat niet, dan gaat de levensduur van de led aanzienlijk achteruit. Ook de kwaliteit van de elektronica is van belang.

Ledlampen zijn relatief duur in aanschaf. Ze verdienen zichzelf echter, afhankelijk van het gebruik, binnen een paar jaar terug.
Eerdere generaties ledlampen hadden een kleinere stralingshoek waardoor ze ongeschikt werden bevonden om bijvoorbeeld een hele ruimte te verlichten. Tegenwoordig zijn er volop ledlampen te koop met een stralingshoek van 360°.
Ook de kleurtemperatuur liet in het begin te wensen over. Ledlampen werden koud en niet sfeervol bevonden. Tegenwoordig zijn er ledlampen met verschillende kleurtemperaturen verkrijgbaar, variërend van koel- tot (extra) warm wit.

Sinds 2014 kunnen ledlampen de meeste types gasontladingslampen vervangen zonder verlies in lichtopbrengst en in lichtkleur. Door de hogere aanschafkosten wordt er toch vaak nog voor conventionele verlichting gekozen. Vanaf 2016 is voor professionele gebruikers ledverlichting de eerste keus. Anno 2020 is er voor praktisch elk type lamp een vervangend led exemplaar verkrijgbaar.

Heeft u vragen?

U kunt op meerdere manieren contact met ons opnemen. Schroom niet en stel u vraag……………………….

Vraag vandaag nog een offerte aan

Email :

info@myenergypartner.nl

Telefoon :

+31 (0) 6 83 777 115